İstanbul Petek Servisi

Wiki Article

Kombi Radyatör petek temizleme bakım ve tamir işlerinizi itina ile ve %100 müşteri memnuniyeti ile yapmaktayız

Tesisat temizliği birbirinden farklı olan işlemler olsa da, Tesisat temizleme birbiriyle bağlantılıdır. Petek temizliği yapılmadan önce yapılması gerekenler daha sağlıklı bir petek temizliği yapılmasını sağlar. Tesisat temizliği için yapılması gerekenler şu şekildedir;

Kalorifer petek temizleme sadece kalorifer temizliğinin yapılmasına verilen incorporateır. Kaloriferin ekibimiz tarafından itinayla temizlenmesi sonucu bu sorunu ortadan kaldırmış oluruz.

Kombi temizliğinde ise, kombinin parçaları temizlenir. Bu hizmetin ikisini de güvenli bir şekilde firmamızdan alabilirsiniz. Her iki konuda da uzmanlaşmış kişilerle kaliteli hizmet sağlıyoruz.

Petek Temizleme Pompası: Peteklerin içindeki suyun basınçlı bir şekilde dolaştırılmasını sağlayan bir pompa kullanmanız gerekebilir.

Petek temizliği genel olarak şehir bazında değişse de two yılda bir yapılmalıdır. Bazı istisnai durumlarda mesela kömürlü yakıt kullanımından doğalgazlı yakıt kullanımına geçiş yaptıysanız acil olarak petek temizliği yaptırmalısınız.

ÇOkay iyi iş çıkardılar peteklerımı temızledıler kombıye bakım yaptılar bu işlemler 2.5 saat sürdü ve çok memnun kaldım işleri bıttıkten sonra son kontrolllerı yaptılar ısınmayan petek çok güzel ısınmaya basladı ellerıne kollarına saglık herşey ıcın teşekkür ederım ve herkese tavsıye ederım çok memnun kalırsın ve o kadar ılgılılerkı sorduğum bütün sorulara gereklı cewapları verdıler tekrardan teşekkür ederim

Petek temizliği fiyatları makine ve ilaçlı olarak yapıldığında ortalama bir daire one hundred fifty reçber petek servisi lira gibi bir ücret ile temizlenmektedir. Ancak petek sayısı fiyatların belirlenmesinde en önemli hususdur. Bu nedenle petek sayısına göre fiyat aralığı aşağıdaki gibidir.

Kombi ve kalorifer peteklerinizi sökmeden temizleyen firmamız, ısıtma sisteminizden daha yüksek verimle ve dolayısıyla daha ekonomik bir şekilde yararlanmanızı sağlıyor. Özel kimyasal ve yıkama cihazları kullanarak verdiğimiz petek temizleme hizmetlerimiz, rutin aralıklarla yapılması gereken bu bakım işlemini zahmetsiz bir hale getirmektedir.

Petek temizleme yalanı tamamen uydurulmuş bir durumdur. Petek temizleme yapılmayan ev ve ya işyerlerimizde petekler az ısınır ve çok para ödememize rağmen ısınamamış olursunuz.

Your browser isn’t supported any more. Update it to find the best YouTube knowledge and our latest features. Learn more

Doğalgazla ısınmak için kullanılan doğalgaz petekleri ve kalorifer için kullanılan kalorifer petekleri bulunmaktadır. Ancak bu doğal gaz ve kalorifer peteklerinin belli periyotlarda temizlenmesi gerekir. Doğal gaz ve kalorifer peteklerinin temizlettirmek ve doğalgaz peteği temizliği ile ilgili detayları derledik.

Extra Hamburger icon An icon used to symbolize a menu which might be toggled by interacting with this icon.

Bir çOkay petek temizleme yapılan müşterilerimizden aldığımız geri dönüşlerde ciddi anlamda enerji tasarrufu sağladığı Internet olarak belirtilmiştir. Doğalgaz ve kalorifer hayatımızda en çok kullanılan ısınma aracı olarak kendini göstermektedir.

Report this wiki page